dimarts, 2 de febrer del 2010

TRUITA D'ALBERGINIES

SOY ALBERTO Y HE ENCONTRADO UNA RECETA EN http://aviesambtotalasalsa.wordpress.com/2008/12/10/truita-dalberginies/

ingredients

1 ALBERGÍNIA PETITA, truita-dc2b4alberginies
2 OUS,
OLI DE GIRA-SOL,
SAL

preparació
Compra una albergínia petita i fes-la com si preparessis escalivada,
Es a dir, la poses sencera al forn i que es cogui fins que sigui tendra,o en una paella amb un raig d’oli de gira-sol fins que sigui cuita per dins.
Un cop tinguis l’albergínia al punt, la poses en un plat i li treus la pell sense destrossar-la.
En un bol, bat dos ous amb un pessic de sal.
Aixafa l’albergínia fins que quedi d’un dit gruix, intenta que et quedi d’un grossor homogeni.
Posa l’albergínia en una paella amb una miqueta d’oli de gira-sol i l’ou batut i fes-ne una truita.